CarTrek: Top Gear in Youtube-vorm voor tijdens de lockdown

Scroll naar beneden

Wat blijft er over van Top Gear als je het enorme budget weghaalt? Nog steeds een vermakelijk autoprogramma! Kijk maar naar CarTrek!

Freddy, Tyler en Ed krijgen de opdracht om een tweedehands supercar te kopen voor minder dan de prijs van een nieuwe Corvette en voeren vervolgens opdrachten uit om te kijken wie de beste koop heeft gedaan. Ja, dat klinkt als een goedkope Top Gear-imitatie en dat is het qua idee zeker. Maar dankzij authentieke presentatoren, dramatische aankopen en echte autoliefde is CarTrek wel vermakelijk om te kijken. Laten we eerlijk zijn, je hebt momenteel toch niets beters te doen.

Ervaring

Die authentieke autoliefde is geen toeval, de presentatoren hebben alle drie succesvolle en bijzonder vermakelijke Youtube-kanalen. Freddy Hernandez (Tavarish – 1,5 miljoen subs) knutselt graag aan gecrashte exoten, Tyler Hoover (Hoovies Garage – 945 k subs) heeft een garage vol twijfelachtige aankopen en Ed Bolian (VINwiki – 1 miljoen subs) heeft een kanaal vol speciale autoverhalen. Tot nu toe zijn er vijf afleveringen van hun avonturen met de gekochte Lamborghini Gallardo (met waterschade), Ferrari 360 (fout gepimpt) en Aston Martin V12 Vantage S (versleten versnellingsbak), maar meer materiaal volgt snel.