Video: bungeejumpen met auto kan gewoon

Scroll naar beneden

Als we vertellen dat een paar idioten bungeejumpen met een auto, dan zal het je niet verbazen dat die idioten van Top Gear zijn. Dit allemaal om een Rover Metro van 0 naar 60 mpu in minder dan twee seconden te krijgen.

Nieuw team

Voor iedereen die is afgehaakt bij Top Gear nadat Clarkson & Co vertrokken: zonde! Het eerste seizoen met Chris Evans was weliswaar iets om snel te vergeten, maar Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid leverden de seizoenen daarna bijzonder vermakelijke televisie. Matt en Rory zijn inmiddels vervangen door Andrew Flintoff (Freddie) en Paddy McGuinness. Dit zijn presentatoren zonder internationale faam, maar daar lijdt de show niet onder. Met Chris Harris erbij zijn ze goed op elkaar ingespeeld, de beste auto’s komen voorbij en het camerawerk is nog steeds briljant.

Bungeejumpen

De bejubelde autoshow is nu begonnen aan zijn 28ste seizoen en om maar meteen groots te beginnen gooien ze in de eerste aflevering een auto van een dam. Er zit alleen nog wel een persoon in en de auto wordt vastgehouden door een elastiekje. In een poging om een Rover sneller te laten accelereren dan een Ariel Atom gaat Freddie bungeejumpen met de vierwieler. Een garantie voor een volle onderbroek voor Freddie en toptelevisie voor ons.

De hele aflevering terugkijken kan hier met een vpn’tje.