Vrouw lanceert BMW M4 op rotonde

Scroll naar beneden

Vrouwen en autorijden, het lijkt keer op keer geen geweldige combinatie. Ook nu bewijst de dame uit deze video dit vooroordeel weer. Ze lanceert haar BMW M4 door met 112 km/u over een rotonde te klappen.

Een BMW wordt vaak gezien als een rijdersauto (de BMW 2 Serie Active Tourer telt niet mee). De immens krachtige M-varianten vereisen dan ook enige skills van de bestuurder. Als deze niet aanwezig zijn, dan kan het rap fout gaan. Iets wat we met enige regelmaat zien gebeuren als mensen stoer weg willen rijden bij een Cars & Coffee meeting. Maar ook als er niet stoer gedaan wordt, kan het flink misgaan. Hoewel, misschien was het wel de bedoeling van de dame in onderstaande video om te bewijzen dat haar BMW M4 daardwerkelijk laag kan vliegen.

Dronken

Volgens de nieuwszender CBS Los Angeles is dame inmiddels ingerekend door de lokale politie. Ze zou met een gangetje van minimaal 70 mph (112 km/u) door de wijk Long Beach zijn gekard. Dit terwijl ze daarvoor waarschijnlijk een leuk feestje achter de rug had, want de 27-jarige is aangehouden op grond van rijden onder invloed. Dat de dienders dit gedrag niet konden waarderen is te merken aan de ‘bail’ die de dame op haar hoofd kreeg. Voor de som van $30.000,- mag ze naar huis.

In de video zien we een BMW M4 die met veel te grote vaart op de kleine rotonde afkomt. Vervolgens lanceert de 400+ pk sterke Duitse sedan zichzelf over de stoeprand en een rotsblok en landt pas enkele meters verderop. Daarbij vliegt het 135 kilo zware rotsblok zo ver dat deze een geparkeerde Chevrolet Camaro total loss ramt.

BMW M4 Crash

BMW M4

Dankzij de onkunde van deze dame moeten we nu het pijnlijke nieuws verwerken dat er een BMW M4 F82 minder op de planeet is. Dat betekent een machtige drieliter zes-in-lijn twin-turbo met 454 pk en 600 Nm minder.